VodafoneZiggo


Samantha Verkerke-Plugge
Commodity Lead People (Procurement) at VodafoneZiggo
30 mei 2017, Samantha heeft met Thomas samengewerkt, maar in verschillende groepen
 
Thomas heeft als interim recruiter voor inhuur veel gebracht in de organisatie met zijn reeds opgedane brede kennis en ervaring, bovendien kent hij de markt goed. Hij is gedreven en verstaat zijn vak, neemt initiatief, reikt naar de top. Zijn ondernemers instelling heeft gezorgd voor veel successen op inhuur gebied (de juiste mensen voor de juiste prijs, kritisch zijn in wat de organisatie nodig heeft, een bijpassend inhuurproces ontwerpen). En hij is bovenal een hele prettige collega.


Anne Katrien van Haaren
SR. Manager Staffing bij VodafoneZiggo
26 mei 2017, Anne Katrien was de leidinggevende van Thomas
 
Thomas heeft 11 maanden (2016/2017) het recruitmentteam voor Externe Inhuur van Ziggo (VodafoneZiggo) ondersteunt. Hij heeft met veel enthousiasme en professionaliteit invulling gegeven aan de rol van recruiter Externe Inhuur. Hij weet zowel de interne als externe klanten aan zich te binden, hij beschikt over een ruime ervaring in de het vakgebied en bijgaande uitdagingen van externe inhuur en hij heeft de continue drive om zaken te professionaliseren. 
Thomas was een welkome aanvulling in het team. Zijn inzet, doorzettingsvermogen en persoonlijkheid werden zeer gewaardeerd.
 
Share our website